fbpx

Focus richting toekomst

Doelstelling en focus is een gemeen goed in de provincie persoonlijke ontwikkeling van ondernemersland en aanverwante types. En uiteraard worden alle fases van het samenstelling goed doorlopen.
Hoewel? Check het eens via de 25 principes van succes van Jack Canfield in zijn boek “How to get from where you are to where you want to be”
Maar wat als het allemaal klopt en het succes van die doelstellingen blijft uit?focus op doel

Feng Shui is in 98% van de gevallen de oplossing!

Ook voor het samenstellen van het advies is de doelstelling van de cliënt van essentieel belang; gezondheid, relatiegeluk, familiegeluk, educatiegeluk, mentorgeluk en financieel geluk, waarbij de hulp van anderen ook een groot goed is, verdient grote delen van de aandacht.

Was de focus voorheen niet duidelijk genoeg?

De Feng Shui master kan via de berekeningen al voor een groot deel aangeven waar de persoonlijkheid heel makkelijk in kan scoren en waar een beetje meer hulp nodig is.
Er kan van alles mogelijk zijn, maar een integere invulling van de persoonlijke Chi is een absoluut vereiste.

Voorbeeld 1: wanneer de (vrijgezelle) persoon in kwestie niet openstaat voor een relatie met de focus op een langdurige verbintenis annex huwelijk, heeft het geen pas daar de accenten voor op te nemen in het design.

Voorbeeld 2: Wanneer educatie zich in de chart opdringt en de heer of dame heeft alleen maar interesse in Donald Duck achtig leesvoer is het gepast af te wacht tot diegene openstaat de mogelijkheden te volgen en mee te gaan met eigen energiestroom.

Met iemand die dat allemaal duidelijk kan aangeven, inclusief de doelstellingen, is het voor de Feng Shui adviseur prachtig daarvoor een gepast design neer te zetten, met de plaatsing in de tijd van de persoonlijke berekening en de plaatsing in de tijd waarin wij leven.

stoelEn dan….. kan het Feng Shui feestje beginnen!

Het geleiden van de Chi naar de gewenste accenten en beklemtonen wat bruikbaar is. Negativiteit onderdrukken en positiviteit bekrachtigen.

Het is zo’n mooi proces!
De complete inrichting krijgt een nieuwe gloed door de meubels te schuiven naar daar waar ze ultiem hun dienst kunnen vervullen, planten juist wel of niet te plaatsen, items met een (gekleurd) likje verf een nieuw leven laten verkrijgen, terwijl een paar schijnbaar verdwaalde voorwerpen opnieuw dienst doen vanaf de zolder.

Een schilderijtje aan de andere kant, een paar dito accenten in een hoekje of als lamp aan het plafond, een andere kleur dekbedovertrek, de kussen van de bank van een nieuw hoesje voorzien en de keuken met nieuwe handgrepen een nieuwe sfeer geven. Het kan allemaal en het heeft allemaal nut.

En dan…. genieten!
high-speed-trainGenieten van een legio aan mogelijkheden die iedere persoonlijkheid de kans geeft het doelenlijstje ultiem te kunnen laten ontwikkelen tot een afgestreept lijstje!

handen“Gaat dat dan vanzelf?” wordt mij vaak gevraagd.

Soms lijkt het of alles in de schoot geworpen wordt, maar diegene moet er echt mee bezig zijn; in gedachten én in doen en laten.
Voorbeeld: wanneer iemand een grote treinreis wil maken om een special doel te bereiken, is het gedoemd te mislukken wanneer diegene alles wat met een trein te maken heeft gaat vermijden. De focus dient dus gericht te zijn op het proces.

Feng Shui is een beide benen op de grond materie; niets gaat vanzelf.

Maar het is een groot verschil of u iets wilt bereiken, fietsend met de wind in de rug of met een straffe wind tegen. Een goede Feng Shui geeft u dus de wind in de rug!
Begin met de Chi binnen te laten, de entree aan te pakken, uw slaapkamer de eerste les te geven en werk uw doelenlijstje bij!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bent u geïnteresseerd in Feng Shui, neem dan eens contact met mij op of schrijf u in voor onze tips.

Diensten vanuit ons netwerk

Dreamtags
pedicure-praktijk
viewnetix
huangdi