4 Pilaren

Paht Chee of 4 PilarenBerekening persoonlijke geboorte-elementen: de 4 Pilaren

Tijdens de voorbereiding van een gepersonaliseerd design is de persoonsberekening van de 4 Pilaren van essentieel belang. Hoe completer de aangeleverde gegevens hoe secuurder het precisiewerk.

Voor dit prachtige cadeautje van uw geboorte zijn nodig:

 • Geboortedatum
 • Geboortetijd
 • Geboorteplaats

De berekening – ook wel BaZi genoemd – geeft de kwaliteiten van de persoonlijke elementen weer en hoe die het beste toegepast kunnen worden in de diverse stadia van het leven en verandering van de elementen van het jaar.

De oude kunde heeft zoveel mogelijkheden voor onze tijdgerichte, moderne maatschappij!

chinese muurIedere periode heeft zijn eigen charme! En de tand des tijds is een onderdeel van uw berekening. Regelmatig worden cliënten verrast door de accuraatheid van Feng Shui.

Met haar zesduizend jaar ervaring heeft zij een kunde die bruikbaar is overeenkomstig het dierlijk instinct dat een heengaan zoekt voor de extreme natuurverschijnselen zich aandoen.

Door het gericht omzeilen van mogelijke valkuilen, kunnen de krachtige aspecten schitteren als de befaamde kroonluchters waar de Feng Shui stylist (op uitgekiende plekken) verzot op is.

Er is scala aan prachtige foefjes om zowel levensinvullingen als designs tot hun recht te laten (blijven) komen.

De Feng Shui stylist kan op de toekomstige elementen inspelen nog vóór die effectief worden als effect van de wisselende elementen per maand, jaar en periode. De persoonlijke berekening benodigt dus ieder jaar een kleine aanvulling.

Vaak wordt mij gevraagd gerichte info te geven.

Zonder de Paht Chee van 4 Pilaren zou dat overeenkomen met koffiedik kijken.
Maar de maandelijkse berekening van uw persoonlijke TIMING kunt u als extra product aan uw berekening toevoegen. Om er vooraf even aan te snuffelen, krijgt u een maand gratis van mij toegevoegd aan de berekening van uw persoonlijke 4 Pilaren.

De basis van Feng Shui lifestyle!

De Paht Chee van de 4 Pilaren is de basis – samen met de plattegrond – van ieder design! Dus bij iedere verhuizing, maar ook bij het wisselen van het jaar en het begrijpen van uw keuzes; The sky is the limit!

Woningen

schetsGericht advies; in woningen geeft het de mogelijkheid de beste de beste kleuren en vormen te gebruiken voor slapen, leren, werken en ontspannen.

Uitgekiend kiezen: materialen, meubilair, verlichting, wanden, vloerbedekking en sfeermakers, zodat u uw onderbewustzijn goed kunt aansturen met wat u ziet, hoort, ruikt, en aanraakt!

Bedrijfspanden & designs

Ook bij de inrichting van een bedrijfspand, verkoopruimte, multifunctionele ruimtes en horecagelegenheden is deze basisberekening van groot belang. U wilt het hoogst mogelijke rendement behalen en daarvoor heeft u een inrichting nodig die u als CEO ondersteunt.

Bij werkplekoptimalisaties zijn de persoonlijke gegevens van de medewerkers van belang. Mogelijk dienen zij van plaats te wisselen. Mogelijk ligt de oplossing in het verschuiven van het meubilair. Hoe dan ook; de ruimte dient zich te transformeren tot een persoonlijk krachtcentrum!

“Dress for success” en al die ander mogelijkheden; van “Shop till you drop” tot “Help, ik ben verliefd”

jurkDress 4 Success

De mode heeft een grote invloed  op ons; van kleurbepaling tot de modellen en van assecoires tot schoeisel, maar of het past bij de persoonlijkheid is een ander verhaal.
Daarvoor is die persoonlijke berekening dan weer het handige foefje in de wirwar van mode-meningen en mode-voorschriften.

Nu komt het erop aan; er moet gescoord worden.
Want bij het aantrekken van succes en de continuatie daarvan, komen we bij een specifieke invalshoek.

  • Lukt dat met een hoog mode-prijskaartje? Niet echt!
  • Werkt dat met het laatste vanuit Parijs, Rome, New York of Milaan? Amper.
  • Gaat het met sprongen richting succes met een handige verkoopster? Vergeet het maar.
   1. Goede berekening geeft inzicht!
   2. De ultieme mix van teen tot kruin hangt vaak al voor 80%l in uw  eigen kast.
   3. Samen aan de slag met “Shop till you drop” voor 10 basisstukken waarmee u uniek en “self made” tevoorschijn komt.

Alles mag aan bod komen! Haar, huid en voor de dames (en sommige heren) ook de make-up!

 

 Het leven met Feng Shui als vraagbaak is zó leuk!

 

Invalshoeken te over…. met mij op de achtergrond!

  • stropdasTijdens het shoppen in uw uppie
   (Oef, zo’n leuke jurk gezien, maar het is niet mijn kleur. Weet je nog een foefje??),
  • Tijdens het woonwinkelen
   (Ik sta in een meubelzaak….. een groen bankstel… wat denk jij?),
  • Verplicht bezoek aan familielid
   (Ik moet, maar ik wil niet! Welk element (kleur of materiaal) kan ik hiervoor gebruiken?)
  • Hellup, super verliefd
   (Passen we echt bij elkaar of is het leuk zolang het duurt?)
  • Timing; voor de planning van belangrijke ontmoetingen, persoonlijke feestdagen en bedrijfsopening kunt u een berekening laten maken , maar zonder basis….. vergeet het maar!
  • Allerlei meest onverwachte vragen van cliënten leiden tot de meest komische situaties op de meest unieke momenten.

En de kids?

4 Pillars of Destiny for childrenDaar waar Feng Shui toonaangevend is – ook voor de metafysische benadering van het leven – wordt er ook naar gehandeld.

De Paht Chee van de 4 Pilaren voor het kind wordt maanden voor de geboorte al doorgelicht. En… via een gecalculeerde keizersnee bijgestuurd.
Dat gaat voor ons wellicht wat (te) ver.

Toch krijg ik regelmatig van cliënten te horen: “Had ik maar geweten wat de invloed van de elementen op het karakter van mijn kind is! Dan had ik beter kunnen bijsturen, begeleiden, mijn reacties kunnen aanpassen.”

Voorkom het gemis van simpele, essentiële, persoonlijke informatie!

 

De berekening bestellen via webshop

 


Marieke

Heerlijk om met Marieke te werken; vraag je een testimonial, krijg je een compleet interview in je postvak. Leest u met mij mee? 1. Naam , ...