Over mij

vogelDe authentieke Feng Shui heeft compleet mijn hart gestolen!
Als Feng Shui master stylist calculeer ik de beste keuze van materialen, vormen, kleuren en toepassingen voor mijn cliënten. Zij gebruiken het bij de keuze van hun kleding, inrichting en de timing van de belangrijke afspraken en evenementen.

Wat begon als een kleine aanvulling op mijn NLP-masterschap heeft zich ontwikkeld tot een nieuwe kunde  (master, stylist) die ik inmiddels al jaren met heel veel plezier toepas.
Van woninginrichting tot projectdesign en van verkoop van onroerend goed tot het optimaliseren van de werkplekken, het is voor mij als zwemmen in ultiem water!

Deze prachtige metafysische kunde van “wind en water” kent voor mij geen grenzen; alleen heel veel plezierige toepassingen, want ieder mens heeft mogelijkheden en ieder mens heeft het recht die te benutten! Alleen ligt voor de een de gelegenheden voor het oprapen, terwijl de ander het idee heeft niet in hetzelfde ritme te leven als het universum.

Feng Shui is een prachtig gereedschap om alle kansen te kunnen pakken die voor een persoonlijkheid binnen de reikwijdte liggen te wachten. Daarnaast geeft het de mogelijkheid om te ontvouwen wat de eigen persoonlijkheid als ultieme mogelijkheden met zich mee draagt.

Missie Mary-Rose Kolkman

Missie

Ik zie het als mijn missie alles wat mij geleerd is in te zetten voor mijn cliënten. Daarbij maak ik zowel gebruik van de authentieke Feng Shui als mijn achtergrond als Mindset Trainer – twee invalshoeken die elkaar uitstekend aanvullen!

Menigeen heeft met Feng Shui zijn huis kunnen verkopen, een eigen stek kunnen creëren die past bij de eigen persoonlijkheid waarbij de huisgenoten eveneens onderdeel waren van de calculaties.

Menige werkplek heb ik succesvol mogen optimaliseren om vervolgens het enthousiasme te mogen aanschouwen van zowel de werknemer als werkgever.

Een mens heeft recht op een ultiem en liefdevol leven, waarin gezondheid, welvaart, talent, liefde, vriendschap en persoonlijke ontwikkeling een grote plaats innemen.

Eén van mijn gezegdes:

Samen ontrafelen we Feng Shui…

 

Waar?   Waar?   Waar?   Zijn de andere snelwegen naar Mary-Rose?

snelwegen

Naast deze website zijn er andere wegen om mij digitaal te  bezoeken.

 

  • Mindset Training en Coaching geven een prachtige mogelijkheid oud-zeer op te ruimen en nieuw-zeer te voorkomen, het legen van rugzakjes te zien als een zakelijke uitdaging en misdadig handelen als slachtoffer te verwerken en een plek te geven.
    Daarvoor gaat u naar de andere KnowViion website. Om deze te bezoeken, klik hier
  • De Stichting 5 Speciale Minuten heeft mijn hart gestolen en als voorzitter, woordvoerder en boegbeeld doe ik mijn uiterste best – ieder jaar weer – heel veel mensen uit te nodigen deel te nemen aan het gedachtegoed van de 5 Speciale Minuten.

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren