fbpx

Over mij

Over mij als authentieke Feng Shui master stylistDe authentieke Feng Shui heeft mij, compleet onverwachts, mijn hart doen stelen!

Als Feng Shui master stylist calculeer ik de beste keuze van materialen, vormen, kleuren en toepassingen voor mijn cliënten.

Wat begon als een kleine aanvulling op mijn NLP-masterschap, vanwege de link met mindset. Inmiddels heeft het zich ontwikkeld tot een tweede tak in mijn bedrijf met 50% van de balans.

Toepassingen

Van woninginrichting tot projectdesign en van verkoop van onroerend goed tot het optimaliseren van de werkplekken, het is voor mij als zwemmen in ultiem water!

Deze prachtige metafysische kunde van “wind en water” kent voor mij geen grenzen; alleen heel veel plezierige toepassingen.
Ieder mens heeft mogelijkheden en het recht die te benutten! Voor de één liggen de gelegenheden voor het oprapen, terwijl de ander meer inzichten nodig heeft.
Zij gebruiken het bij de keuze van hun kleding, inrichting en de timing van de belangrijke afspraken en evenementen.

Feng Shui is een prachtig gereedschap om alle kansen te kunnen pakken die voor een persoonlijkheid binnen de reikwijdte liggen te wachten. Daarnaast geeft het de mogelijkheid om te ontvouwen wat de eigen persoonlijkheid als ultieme mogelijkheden met zich mee draagt.

Missie Mary-Rose Kolkman; Feng Shui stylist en Mindset Trainer

Een aanvulling in de missie voor mij

Ik zie het als mijn missie alles wat mij geleerd is, in te zetten voor mijn cliënten. Daarbij maak ik zowel gebruik van de authentieke Feng Shui als mijn achtergrond als Mindset trainer en Sidekick manager – invalshoeken die elkaar uitstekend aanvullen!

Menigeen heeft met Feng Shui een vorig huis kunnen verkopen, een eigen (nieuwe) stek kunnen creëren die past bij de eigen persoonlijkheid. Daarbij zijn de huisgenoten eveneens onderdeel van de calculaties.

Werkplekken heb ik succesvol mogen optimaliseren om vervolgens het enthousiasme te mogen aanschouwen van zowel de werknemer als werkgever.

Een mens heeft recht op een ultiem en liefdevol leven, waarin gezondheid, welvaart, talent, liefde, vriendschap en persoonlijke ontwikkeling een grote plaats innemen.

Eén van mijn gezegdes:

Samen ontrafelen we Feng Shui…

 

Waar?   Waar?   Waar?   Zijn de andere snelwegen naar Mary-Rose?

snelwegen

Andere wegen om mij digitaal te bezoeken

Mindset Training en Sidekick management geven een prachtige mogelijkheid oud-zeer op te ruimen en nieuw-zeer te voorkomen.

Het is het aanreiken van de vrijheid om het legen van rugzakjes te zien als een zakelijke uitdaging, te verwerken en een plek te geven.
Daarvoor gaat u naar de andere KnowViion website. Om deze te bezoeken, klik hier

Voor de Stichting 5 Speciale Minuten zet ik mij als voorzitter, woordvoerder en boegbeeld om – ieder jaar weer – heel veel mensen uit te nodigen deel te nemen aan het gedachtegoed van de 5 Speciale Minuten.

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren