fbpx

Feng Shui en meedoen aan de griep

arts constateert de griepNiet logisch voor een Feng Shui master die niet kan heugen dan ze de griep had. Och ja, een dagje verkouden, maar verder? Nee, zeker 12 jaar niet.

Maar als de arts dan met zwaar geschut komt om de boel weer vlot te trekken, ga je toch wel even achter je oren krabbelen.
Want wat heb ik als Feng Shui master over het hoofd gezien?

U vermoed dat ik nu als broodnuchtere Hollandse van mijn koortsige padje ben geraakt?

Verre van dat!
Ik vermoed dat weinigen in Nederland de kracht van de authentieke Feng Shui kennen.
Wat velen van Feng Shui menen te weten is de onzinnige money bags (geen Feng Shui) en de vaste plaatsen voor water en “paartjes” vanaf de drempel bekeken van iedere ruimte op dezelfde plaats (absoluut geen Feng Shui).

Maar de authentieke Feng Shui daar is weinig van bekend. Dat kan ook niet anders, want het is te complex voor een populair bedacht boekje en daardoor blijft het bij de masters.

Communicatie in al zijn vormen

Ons onderbewustzijn reageert op van alles en nog wat; wat wij communiceren, hoe wij communiceren, met wie wij communiceren, wanneer wij communiceren, waar wij communiceren en hoe laat wij communiceren.
Vrij logisch, toch?
Enew-year-586148_640n….. dat wordt allemaal ingevuld met Feng Shui! De vorm en inhoud is NLP, maar de aansturing is Feng Shui.
Waarom?
Wij reageren onbewust op de “regerende” elementen van het moment; het jaar, de maand, de dag en het uur. Met daarnaast details die te maken hebben met de bijkomstigheden van het jaar, wat ieder jaar verschuift… ach, klinkt ingewikkeld, maar voor mij gesneden koek.

Om te weten te komen wat dat per individu betekent, hebben we eerst de 4 Pillars (oftewel Paht Chee oftewel BaZi) te berekenen en te analyseren; de persoonsberekening.
Vervolgens dienen we een complete analyse van ons huis en werkplek te – laten – maken.

En dan…. de regerende invloeden van de plaats en van dat moment in de diverse jaar- en maandberekeningen, want een goed Feng Shui gerestyled huis en werkplek stuurt ook aan hoe wij communiceren met onszelf; hoe wij ons beter kunnen voelen in onze werk- en woninginrichting, in onze gezondheid (mijn griep) en emotionele status. Kortom…. de invulling van ons leven!

plattegrondDient het huis u of dient u het huis?

Vaak kijken mensen mij meewarig aan als ik dat vraag. Ik vervolg dan met “En wat zou u willen? Als het antwoord is `Dat het huis mij dient.` dan praten we over Feng Shui!
Een huis dat u dient – dus met Feng Shui styling – ondersteunt uw gezondheid, de communicatie met uzelf, in uw relaties, in uw studie, met uw geliefde, met uw kinderen en huisdieren en ondersteunt uw persoonlijke groei om u een liefdevol, welvarend en gelukkig leven te kunnen bezorgen.

vergrootglasWaar komt die griep vandaan?

Ik probeerde dus koortsig mijn lijstje af te vinken, om erachter te komen wat ik had gemist. Een collega beëindigde mijn gepieker. “Heb jij aan de water- en bergsterren van deze maand gedacht?

Oeps! Van alles voor iedereen berekend, maar net als de monteur die zijn eigen auto slecht onderhoud, heb ik mijn eigen invloedssferen over het hoofd gezien!
In de berekening werden de antwoorden al gauw duidelijk.
En dan? Maatregelen nemen! Dat werkt zo snel dat ik binnen een dag dit artikel kan schrijven.

De berekeningen van Feng Shui zijn complex en vraagt masterskills. Dat klinkt hoogdravend, maar is absolute noodzaak. Daarna begint het leuke werk: inrichten, reageren op de tijdsveranderingen en uit het leven halen wat erin zit!

Diegene die zich hierbij aangetrokken voelen, nemen al gauw een abonnement op mijn diensten om de maandelijkse veranderingen in goede banen te laten leiden.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bent u geïnteresseerd in Feng Shui, neem dan eens contact met mij op of schrijf u in voor onze tips.

Diensten vanuit ons netwerk

Dreamtags
pedicure-praktijk
viewnetix
huangdi