fbpx

Waarom een goede Feng Shui belangrijk is voor een bedrijf.

Juist daar waar mensen samenkomen om te werken, is het van essentieel belang de Feng Shui optimaal in te zetten. Het bedrijf heeft daarin niet alleen met de eigen inkomstengeneratie te maken. Het gaat ook om het welzijn, de carrièremogelijkheden, het creativiteitsbrein en het gevoel van welzijn van alle mensen die daar werkzaam zijn.
Het is zo verleidelijk alleen naar de cijfers in het boekhoudprogramma te kijken, maar succes is meer dan dat.

medicijnenHuman Resources van het bedrijf

Succes van het bedrijf heeft ook te maken met een laag ziekteverzuim van het personeel en de mensen aan de TOP.  Succes is afhankelijk van het energieniveau en het trillingsniveau van de mensen die er werken! Tevens is het van belang aandacht te schenken aan de interactie die er tussen de diverse niveaus van het producerende proces spelen en de mensen die daaraan werken.

In Feng Shui voor het bedrijf gaat het om meer dan alleen de sturing van de Chi. Uiteraard is het uitermate belangrijk om de Feng Shui in het kantoor van de CEO en de financieel directeur van het bedrijf van een excellente Feng Shui te voorzien en te onderhouden. Het is echter onvoldoende om de maatschappelijke ladders optimaal te beklimmen.

Waar mensen in een bedrijf samenwerken, zijn zij samen aan het werk om iets tot een succes te maken. Dat succes kan groot zijn of jammerlijk klein. Het verschil ligt voor een deel in het geloof dat mensen hebben in het bedrijf, het product / serviceverlening en in elkaar. Teams worden gebouwd; niet door mensen lukraak bij elkaar te zetten, maar door de interactie tussen individuen te calculeren via hun kennis, persoonlijke voorkeuren en creativiteitsaanvullingen. Dus de Feng Shui het werk laten doen om een sterke basis te creëren in de teams van specialisten, ieder op hun eigen werkterrein.

Werkplekoptimalisatie

schilderij monterenDaarnaast is de plek waar gewerkt wordt van uitermate groot belang; zowel in een individueel kantoor als een groepskantoor. Ieder heeft zijn eigen berekening als grondslag van de uitvoering. Niets wordt aan toeval overgelaten, terwijl de persoonlijke voorkeuren evengoed van belang zijn.

Niemand is identiek aan een ander! Dus ook de styling dient uniek te zijn. Het producerende brein van zowel de CEO, de leiding als de mensen op de werkvloer wordt voor 95% aangestuurd vanuit het onderbewustzijn. Dus is het belangrijk het brein te voeden met dat wat daar nodig is. Zowel de bewuste als onderbewuste hersenactiviteit vragen effectieve prikkels om tot excellente ideeën en toepassingsmogelijkheden te komen.

Dit aansturingsproces kan steeds verder geoptimaliseerd worden door zowel externe als interne voeding, net naar gelang de persoonlijkheid dat waardeert. Persoonlijke ontwikkeling lijkt een andere tak van sport, maar dat is een misvatting bij KnowVision. Feng Shui laat zich hier heel makkelijk aan verbinden en andersom.

De werkvloer

bedrijfscantineVaak is er weinig aandacht voor optimalisatie wanneer het personeel zelf de meubels, planten en aankleding plaatst met de laatste aflevering van een TV-programma in het geheugen.  Goed bedoeld, maar de kans op een verkeerde invloed is simpelweg groot. Tevens zijn er werkvloeren waar alles vaststaand gerealiseerd is, conform het productieproces. Dit gebeurd bijvoorbeeld bij het produceren van auto’s. Toch zijn ook daar voldoende mogelijkheden om de Chi te geleiden in een goede Feng Shui bij binnenkomst, de hal, de koffie- en lunchruimte,  de receptie, de spreekruimtes en zelfs de koffieautomaat.

In ieder pand zijn plekken waar de Chi negatief is. Daar hebben we rekening mee te houden en die te neutraliseren en te geleiden. Hoe minder belangrijk de ruimte is, hoe beter, maar jammer genoeg wordt daar bij het ontwerp en de bouw van het pand geen rekening mee gehouden. Het is aan de professional die de authentieke leer van de Feng Shui beheerst er aandacht aan te schenken en oplossingen door te voeren.

Aandacht voor kleuren en vormen

Het is de puzzel van mogelijkheden waarin iedereen meespeelt! Individueel design is goed in de werkplekoptimalisatie, maar de weg daar naartoe is zeker zo belangrijk. Alles wat het brein oppikt aan kleuren, vormen,  materialen en plaatsingsposities heeft invloed op het welzijn en het creatief vermogen van het onderbewustzijn.
Resultaten boeken in het bedrijfVanaf de parkeerplaats tot de stallingsplek van de vuilcontainers, alles kan belangrijk zijn in de optimalisatie van de Chi en dus uiteindelijk ook de bedrijfsresultaten.

Eruit halen wat erin zit

De grote uitdaging van ieder bedrijf en iedere medewerker is eruit te halen wat er aan potentieel in zit. Niets smaakt zo goed als succes! Feng Shui en de geleding van de Chi is van essentieel belang in de optimalisatie van de bedrijfsresultaten. Het is de basis van de interactie met het onderbewustzijn van alle medewerkers waar alles aan geklikt kan worden. Het als een moederbord dat de locatie en de personen verbindt.

Het onderbewustzijn weet perfect wat we nodig hebben en wij hoeven alleen maar te zorgen dat we het kunnen toelaten!

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bent u geïnteresseerd in Feng Shui, neem dan eens contact met mij op of schrijf u in voor onze tips.

Diensten vanuit ons netwerk

Dreamtags
pedicure-praktijk
viewnetix
huangdi