fbpx

Astrologie op zijn Chinees

krant met astrologieHet nieuwe Chinese jaar was amper een paar uur oud en bij mij stond te telefoon (en What’s App) roodgloeiend met alle paniek rondom de “waarheden” van de Chinese Astrologie volgens de Telegraaf, andere bladen, internet en wie weet wat nog meer!
Kreten als “het wordt een ongeluksjaar” vlogen mij om de oren.

Het jaar

Nu zou het dit jaar een goede zaak zijn heel goed op te letten wanneer u op de weg bent, maar dit soort generalisaties zou iedere Feng Shui master (of uitgevende journalistieke organisatie) de eer te na moeten zijn om zich te verlagen tot dit soort bangmakerij op volksniveau. En anders zou het gewoon verboden moeten worden.

Maar ach, dan hadden we de vorige recessie ook niet gehad.

verkeerTrouwens als iedereen met zo’n generaliserende uitspraak ineens wel heel erg voorzichtig de weg op kan gaan, is het wellicht een idee dit ieder jaar te herhalen? Ik bedoel maar….

Wat is er waar aan?

Zoals ik in mijn Nieuwjaarslezing al aangaf, is het een jaar met heel veel aarde in de jaarelementen, met een gemis aan water. Mijn Nieuwjaarslezing gemist? U kunt altijd nog een Thuislezing organiseren.
Hoe dan ook; dat heeft effecten! Ook voor de wegen, aangezien die tot het aarde-segment behoren. En inderdaad kunnen wij dit jaar verhoudingsgewijs meer landelijke ongelukken verwachten, evenals meer vliegtuig- en bootongelukken in 2014: het Houten Paardjaar.

Waarom was er toen minder paniek?

Omdat het verder weg ligt; een ver-van-mijn-bed-show dus. De weg, dat is dichtbij. Gelijk bij uw land, huis en werk. U maakt er gebruik van wanneer u naar uw werk gaat, uw familie en vrienden bezoekt, de kinderen naar school brengt, boodschappen gaat doen, naar het theater gaat, uit eten…..
Begrijpt u? Heel dichtbij!

zonsondergangHet is haast menseigen het negatieve de meeste aandacht te geven, alsof dat het enige is dat er te vertellen valt over de avonturen die wij in 2015 gaan beleven?
Uhm… vraagje; waar dacht u aan toen u het woord “avonturen” las? Iets heel positiefs, verwacht ik. Wat het ook is; ga ervoor! In 2015 is van alles mogelijk, want er gaan leuke dingen gebeuren!
Dat ga ik nu niet verklappen, want dan heb ik niets meer te vertellen tijdens mijn Thuislezingen.

Astrologie; persoonlijk positief of negatief jaar?

U kent dat wel; de astrologie in kranten- en bladenoverzicht geeft de hints voor de Steenbok, Kreeft en Leeuw evenals Draak, Haan, Os en Slang (en al die astrologische tekens die ik niet noem). Uw astrologisch teken is in 2015 ondergeschikt wanneer het geen aardeteken is.
En dan nog; waar het echt om gaat is uw mandje met elementen!
Dat kan een Telegraaf – of welke publicist dan ook – u niet vertellen. Daarvoor is de berekening van uw persoonlijke gegevens nodig. In welk jaar u bent geboren is daarin een in eerste instantie 25% van het geheel en in tweede instantie wellicht niet meer van 5%, misschien zelfs maar 1%!

bubbelsHoe dat kan?

In de persoonlijke berekening komen alle invloeden aan bod! Dus ook in welke maand u geboren bent, op welke dag, hoe laat en uiteraard waar. En Feng Shui zou Feng Shui niet zijn als er niet nog veel meer toe zou doen; speciale sterren, combinaties in de jaren van uw leven en een haast eindeloze reeks antwoorden wanneer u de juiste vragen stelt.

Dus….

Laat de publieke voorspellingen voor wat ze zijn, organiseer een Thuislezing als u mijn interpretaties wilt horen en ga genieten van het voorjaar, uw mogelijkheden en de prachtige mogelijkheden die het jaar u wil brengen…. als u dat toestaat, het wil zien en ervan wilt genieten.
Vanwege alle commotie zullen nieuwsbrieflezers een extra aanbieding voor de berekening van hun persoonlijke gegevens ontvangen tot 1 April 2015.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bent u geïnteresseerd in Feng Shui, neem dan eens contact met mij op of schrijf u in voor onze tips.

Diensten vanuit ons netwerk

Dreamtags
pedicure-praktijk
viewnetix
huangdi