fbpx

Sylvia; die Feng Shui berekening is voor mij goud waard

Toen ik Mary-Rose ontmoette hadden we gelijk een klik.

Al snel begonnen we met coaching. Mary-Rose had gelijk grip op de zaak; mindset was onze eerste start. Het tweede deel werd Feng Shui. Samen bleek dat goud waard te zijn. Ze heeft een duidelijke en eigen manier van coaching die heel prettig is. Een goed gevoel voor humor. En ze gebruikt andere tactieken welke ik niet kende.

Zij heeft mij geholpen met mijn gezondheid, persoonlijke ontwikkeling en zakelijke uitdagingen.

Door haar unieke kennis van mindset training, NLP, Feng Shui, voedingskunde en haar persoonlijke ervaring, weet ze de juiste combinaties toe te passen die ik nodig heb. Ze gaat een level verder waar andere therapeuten niet aan toe komen.

Ze heeft veel ervaring en dat ervaar je.

Wij hebben ook samen de Mindset Training in IJsselstein opgezet en de Hello Feng Shui evenementen gestart. Beiden gepassioneerd over de positieve effecten wat dit heeft op een mens.

Sylvia te Braake en Mary-Rose KolkmanDoor deze samenwerking heb ik ervaren hoe integer Mary-Rose is. Zij zal zich in alle bochten wringen om te zorgen dat haar klanten de beste hulp krijgen.

Met Feng Shui is het duidelijk dat zij tot de weinige masters behoort die volgens de authentieke rekenmethodes werken.

Wij hebben ervaren dat mensen op onze evenementen zijn gekomen met berekeningen die duidelijk niet compleet of incorrect waren. Dat vond ik heel heftig om te ervaren. Zo krijgt Feng Shui negatieve reclame wat heel spijtig is.

Ik heb ook gemerkt wat voor een prachtig succes zij heeft bereikt met mensen die een persoonlijke berekening hebben gehad. Voor mij is het heel duidelijk dat zij echt haar vak verstaat.

Hebbes; de pot van goud!

Sinds kort heb ik nu ook de persoonlijke berekening van Feng Shui.

Al sinds de jaren 80 heb ik dit graag willen laten doen en Mary-Rose heeft het voor elkaar, want ik heb 2 “geboortetijden”; twee verschillende mensen hebben op hun eigen manier mijn tijden berekend.

Met deze puzzel is Mary-Rose aan de slag gegaan en met veel checks (om het kloppend te krijgen) wisten wij dat ze de juiste berekening te pakken had.

Nu kunnen we nog dieper en verder met de coaching, want de informatie dat uit de berekening is gekomen is letterlijk goud waard. Dit gaat mij enorm helpen om uit mijn vicieuze cirkel te kunnen stappen.

Wat ben ik een blij mens dat ik destijds Mary-Rose tegen bent gekomen.

Mijn dromen komen uit

Dromen van goud komen uit met Feng Shui en MindsetDoor haar geloof in mij en nu door de berekening snappen wij hoe ik in elkaar zit en kunnen we nog gerichter werken. Ik weet nu zeker dat ik mijn welverdiende succes ga krijgen. We gaan voor goud!

Ik ben vorige jaar begonnen met “Dagboek van een Feng Shui leek”. Nu is er een aflevering geweest over mijn eigen berekening.

Wat voor effect dit op mij heeft vanaf het eerste moment. Ik realiseer mij dat door de informatie en door al een paar toepasbare tips van Mary-Rose mijn denken (=mindset) al verandert.

Dit is zo bijzonder om te ervaren dat ik veel minder bezig bent met het verleden. Ik leef nu al veel meer in het heden.

Er gebeurt nu veel bij mij

En dat moet ik zelf nu ordenen. Ik weet dat ik steeds Mary-Rose kan vragen hoe of wat.

Zij zegt altijd dat je met je vragen mag komen. Dat is zo fijn dat dit kan. Je kunt nu eenmaal niet alle informatie in een keer opnemen. Mijn advies is om absoluut contact op te nemen met Mary-Rose.

Ze biedt een gratis bel-sessie aan. Maak er gebruik van. Zij kan jou veel meer bieden dan wat je zelf kunt bedenken, want je kunt niet weten wat zij allemaal in haar mars heeft.

Werken met kinderen in Feng Shui en Mindset Training; een aparte tak van sport maar o zo leuk en effectiefZij werkt ook goed met kinderen

Mijn zoon heeft ze erg goed bijgestaan tijdens een moeilijke periode met zijn vader. Dat gaf ons beiden rust. Zij zag gelijk hoe ze mij kon ontlasten en tot steun kon zijn voor mijn zoon.

Onze levens zijn wel degelijk veranderd sinds mijn ontmoeting met Mary-Rose.

Dank je, lieve Mary-Rose

Voor al je lieve hulp en begeleiding, je humor en je passie. En vooral het geloof in mij dat ik meer kan dan wat ik liet zien. Je bent werkelijk mijn steun in de rug en dat ervaar ik als heel bijzonder aangezien ik dat gevoel niet ken.
Dank je, we gaan samen voor goud!

Liefs
Sylvia

 


 

Sylvia te Braake van Atelier Kunstig Art en schrijfster van het " Dagboek van een Feng Shui leek"

Sylvia te Braake

Toen ik Sylvia ontmoette tijden en Kvk-bijeenkomst was er gelijk een klik over allerlei zaken waar we allebei in geïnteresseerd waren. We hebben er zelfs workshops voor laten lopen.
Een afspraak was het logische gevolg!

Daar is heel veel uitgekomen. Zo organiseert zij sindsdien de Workshop Mindset Training in IJsselstein en zijn wij ook met “Hello Feng Shui” gestart.

Maar die persoonlijke berekening had heel wat voeten in de aarde; twee geteste geboortetijden die uiteindelijk meer bevestiging dan hoofdbrekens gaven, maar dat is achteraf.

Wilt u meer weten van Sylvia?

Dat kan!

Bezoek haar op Atelier Kunstig Art

 


 

Silvia heeft haar vorderingen bijgehouden in haar ” Dagboek van een Feng Shui leek”  en voor u gegroepeerd in afleveringen.

Met alle informatie die via boekhandels, internet en social media te verkrijgen is, werd het voor Sylvia een zoekplaatje de echte, authentieke Feng Shui te bemachtigen.
Volg de soms hilarische belevenissen die voor menigeen herkenbaar zullen zijn.

Er verschijnt geregeld een nieuwe pagina in het dagboek

Onder het motto “samen ontrafelen wij Feng Shui” krijgt u op iedere Dagboekpagina, inclusief de aanvullende video iets aangereikt:

  • haar ontdekkingen van weggooien of behouden
  • tips van algemeen goed tot jaarlijkse mogelijkheden!

Ingang Dagboek

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bent u geïnteresseerd in Feng Shui, neem dan eens contact met mij op of schrijf u in voor onze tips.

Diensten vanuit ons netwerk

Dreamtags
pedicure-praktijk
viewnetix
huangdi