Projecten

 

Woning

Wonen kan op vele manieren; op kamers, een appartement, een rijtjeshuis, een vrijstaand huis, een villa, een boerderij, voor ieder denkbeeld bestaat wel een benaming. Prachtig, maar waar het om gaat, is dat men zich thuis voelt in de woonst, met zijn allen, alleen, met huisdieren of alles afsluiten om zelf in het buitenland te werken of vakantie te vieren.

En bij terugkomst dient dat huis nog steeds te passen met een gevormd design, alsof het fluistert “Welkom thuis.” Dat effect kan een persoonlijk design met zich meebrengen. Dat vraagt berekeningen, schuiven met meubilair en stoeien met de (Feng Shui)centimeter!

schipBoot / schip / charter

Zoals ik elders al gezegd heb; the sky is the limit! Feng Shui kan overal toegepast worden! Dus ook op het water. Ook voor bootbezitters is het mogelijk het design van de boot aan te passen aan de persoonlijke berekeningen.

Ook koopvaardij en charters hebben er baat bij met een goed geleide Chi aan boord te werken. Juist wanneer de weersomstandigheden even minder zijn, heeft het personeel alle energie nodig om de vracht of de passagiers goed te verzorgen.
Trouwens, de meeste business gaat als vanzelf naar het schip / rederij waar de Chi het beste vloeit. Dus vergeet het kantoor van de rederij niet!!!!

Penthouse

Het lijkt een simpel gegeven; een penthouse is een appartement op het hoogste niveau. Toch zijn daar doorgaans meer details aan toe te voegen. De woonruimte kan meerdere appartementen beslaan, een beveiligde opgang hebben, een gigantische skyline én de meningen van mensen die niets van Feng Shui weten, maar er wel hun stempel op hebben gedrukt, zoals architecten en aannemers.

Dat geeft tezamen een prachtige uitdaging om in een wirwar van invloeden het spreekwoordelijk oerwoud te gaan kappen en daar een oase van emotionele rust, energie en sprankelende mogelijkheden van te maken.

 

Inrichting van bedrijfsruimtes & speciale projecten

hotels en speciale projectenVoor een leek is het moeilijk te bepalen wat wijsheid is; wanneer men geen kennis heeft van Feng Shui (en NLP) blijft het een grote gok hoe met de mogelijkheden om te gaan. Zaken als kleur, vorm, afmetingen en positie van objecten zijn immers doorslaggevend in alle projecten.

Werkplekoptimalisatie is van essentieel belang.

Voorbeeld: U heeft een ultieme nieuwe medewerker aangetrokken, waar iedereen u om benijdt, maar u kunt er niet vrolijk van worden.
Wat veelbelovend leek, komt niet uit de verf!
U snapt er niets van; het was zo’n goede zet.
Waarschijnlijk is dit heel gemakkelijk te verklaren vanuit de berekening met Feng Shui én op te lossen!

Een nieuw pand – of speciale projecten – voor de broodnodige uitbreiding….
Het vraagt om een goede toepassing van de styling met aandacht van de geleidende Chi; u wilt immers dat er met plezier gewerkt wordt en iedereen ultiem presteert.
Vaak wordt vergeten dat de ligging en leeftijd van het oude en het nieuwe pand niet overeenkomen. Dat kan dramatisch zijn voor de boekhouding!

Multi-functionele ruimtes, restaurants & hotels

Zeker dan is het doeltreffend de juiste posities te bepalen voor de verschillende disciplines. Wanneer er tevens diverse afdelingen of personages bij betrokken zijn, is het van essentieel belang daar de peroonlijke blauwdruk aan te verbinden.
Door de toepassing van TRENDS verliezen multi-functionele ruimtes, restaurants en hotels vaak het ideële karakter van het bedrijf, waardoor de clientèle niet uw bedrijf, maar de TRENDS onthoudt. Erg jammer.

Dan kan anders met Feng Shui!

U kunt uw branding optimaliseren, uw uitstraling uniek houden en alle trends die niet bij u  of uw pand passen, naat u neerleggen VRIJHEID!
Zo  kan de business relatie zich helemaal bij u aansluiten. Immers, zowel aan de telefoon, onderweg of bij u op locatie; u bent overal hetzelfde en helemaal in uw element.

Uw woning verkopen met authentieke Feng Shui

 

te koopverkochtFeng Shui bij aan- en verkoop van een pand!

Als u dan toch gaat verhuizen, waarom dan niet in één keer goed? Maak er één van uw persoonlijke projecten van! Een passend huis is van essentieel belang om te kunnen presteren, te leren, lief te hebben en gelukkig te zijn. Immers, de tijd van een hutje op de hei is echt voorbij.

Voor een bedrijf gaat verhuizen is het van groot belang eerst de Feng Shui check uit te laten voeren. Immers het is nit alleen de plek waar u uw inkomen vergaart, maar ook waar uw werknemers  hun brood verdienen. Dat geeft verantwoordelijkheid. Een simpele berekening geeft al gauw antwoord.

Voor menig makelaar met een te stabiele verkoopportefeuille kan Feng Shui een groot verschil maken; het creëren van energetische balans door de inrichting te pimpen, geeft een grotere kans van slagen bij de verkoop van een object met de factor tijd als een belangrijke onderdeel van de strategie.

Feng Shui interview door Dubravka Vajagic. Opname 4 juni 2012!

 

Een interview waar van alles aan bod mocht komen!