fbpx

5. Giftige Pijlen

In mijn weekje vrij, tijdens de zomervakantie, bedenk ik dat ik nog iets aan mijn toog moest doen.

De giftige pijlen moeten nog weg. Om er eegiftige pijlen weggewerktn half ronde pvc pijp omheen te maken, vond ik even iets te ingewikkeld.

Hoe kan ik dat realiseren terwijl  ik met mijn atelier in een antikraakpand zit en ik geen idee heb hoe lang ik erin mag blijven?

Ik ben op zoek gegaan naar een goedkoper oplossing. Het liefst een oplossing die ik in mijn eentje kan doen. Anderen vragen om hulp is niet mijn sterkste kant en daarbij, iedereen is altijd druk, druk, druk.

Out of the box

Dan ineens bedenk ik dat ik nog lappen stof heb en in overleg met Mary-Rose besluit ik dit om de toog te hangen zodat het losjes hangt om de hoeken weg te halen. Dat werkt heel simpel en voor ik het weet heb ik deze klus geklaard. Kosten: een doosje spijkers! Dat bedoelde Mary-Rose.; aanpassingen kunnen op een simpele manier als je maar out of the box kunt denken.

Op zoek naar de giftige pijlen

In mijn enthousiasme ga ik verder met de andere giftige pijlen in het atelier. De hoeken van tafels en planken komen nu aan de beurt. Ik heb oude ping pong ballen doormidden gesneden en die op de hoeken geplakt. Duck tape doet wonderen heb ik ontdekt en daar kun je echt een heleboel dingen aan elkaar plakken. Wat ben ik zoet met al mijn aanpassingen.

giftige pijlen van de koffietafel

Voor mijn gevoel was weer de nodige aanpassingen gedaan en vond ik het goed gelukt. Klaar voor het open weekend en het nieuwe seizoen.

Reacties die we niet kunnen plannen

Voor het eerst in jaren heb ik een goede open weekend gedraaid. Achter elkaar had ik ineens drie mensen die zich wilde inschrijven voor de schildercursus. Dit voelde als een droom die uitkwam. Het was zo bijzonder. Dit had ik nooit eerder meegemaakt. Wat was dat een geweldig gevoel. Uiteindelijk had ik 4 inschrijvingen die dag. Nog nooit eerder meegemaakt.

Het is wat het is

Nu kunnen we eindeloos discussiëren of  dit door de Feng Shui komt of niet maar ik vind het zo frappant wat er iedere keer gebeurt. Op dit moment heb ik nog nooit zo goed gedraaid en voor mij is de zomerperiode heel moeilijk om genoeg te verdienen.
Het is mij allemaal gelukt en ik ben er erg wijs mee.

Dank je Mary-Rose voor alle tips. We gaan het echt voor elkaar krijgen!


Dit is de 5e pagina in Sylvia’s Dagboek van een leek!

Sylvia, eigenaresse van Atelier Kunstig Art, waar intuïtief schilderen een extra dimensie mag toevoegen aan de levensstijl van  cursisten.

Samen organiseren wij diverse Feng Shui evenementen; ze wil absoluut niets missen. Een heerlijke samenwerking!

Om op de hoogte te blijven van toevoegingen van het “Feng Shui Dagboek van een Leek” en de evenementen, adviseren wij u zich te registreren voor alle nieuwtjes.


Feng Shui dagboek van een leekEr zitten meer pagina’s in Sylvia’s “Feng Shui Dagboek”

Onderaan het eerste pagina van het dagboek vindt u de linken naar alle verschenen pagina’s.

<—- naar de start van het Dagboek