fbpx

9. Januari 2018

januariJanuari alweer. Ja, de tijd gaat snel. Veel doelstellingen voor 2017 zijn gehaald,  zoals een goed gezondheid,  maar sommige zakelijke doelstellingen niet.

Januari heeft voordelen met Feng Shui

Nu is het westers Nieuwjaar al enige tijd een feit en het Chinees Nieuwjaar nog niet. Dat geeft met name in januari mogelijkheden het jaar te verlengen om mijn doelstellingen alsnog te halen.

Misschien staar ik mij blind of is het “wishful thinking” dat een persoonlijke berekening van Feng Shui mij antwoorden gaat geven en dat dit mij gaat helpen mijn doelen sneller te halen. Ik heb alsmaar het gevoel dat ik tegen een muur aan loop en ik wil die “muur” snappen.

Al jaren ben ik geïnteresseerd in Feng Shui en dat ik Mary-Rose heb ontmoet, zegt veel. In toeval geloof ik niet. En juist in deze maand januari voelt dat zo goed.

De wind in de rug

We zijn haastig op zoek naar mijn geboortetijd. Inmiddels heb ik zelfs contact met de ambassade van Zimbabwe. Ik ben erg benieuwd wat dat mij gaat opleveren.

In de afgelopen maanden heb ik zoveel mogelijk aanpassingen gedaan in mijn flat en in het atelier wat zonder een persoonlijke berekening toe te passen was. Als ik mijn zakelijke vooruitgang bekijk, heb ik bijna drie keer zoveel nieuwe klanten weten te bereiken dit jaar in vergelijking met vorige jaar. Yes, dat geeft toch wel een erg goed gevoel.

Mindset is ook een onderdeel van Feng Shui

Laatst moest ik toegeven dat ik de laatste paar weken toch vaker negatieve gedachten had gehad. Privé zijn er wat vervelende dingen gaande en er wordt het veel wat op mijn bordje gedumpt.

Als ik dan moe ben, wordt het erg lastig om positief te blijven. Dus voor ik naar bed ging, heb ik keurig wat 10 cent muntjes in mijn potje gedaan van negatieve gedachten. Heb ik keurig mijn positieve affirmaties hardop gelezen voor ik ging slapen en heb ik werkelijk het universum gevraagd mij te helpen.

De volgende ochtend kreeg ik een telefoontje van de ambassade van Zimbabwe dat ze zelfs contact voor mij wilden opnemen met het ziekenhuis waar ik geboren ben.
Daar werd ik zo intens blij van, alsof alle zeilen waren bijgesteld, het hele universum in beweging was gekomen voor mij.
En met een boodschap; het komt goed! Vol enthousiasme en energie weet ik dan weer mijn werk te doen.

Het leven ziet er dan ineens fantastisch uit.

Terwijl ik net “pauze” had, realiseerde ik mij dat ik reuze benieuwd ben wat het nieuwe jaar gaat brengen. Normaal gesproken kijk ik richting astrologie maar nu heb ik ook Feng Shui. Wat gaat die ons nu vertellen? Ik weet dat Mary-Rose daar druk mee bezig is en straks alle nieuwjaars-weetjes gaat geven.

Voorbeeld:
Ik weet in ieder geval wat zij het afgelopen jaar vertelde over onrust in Noord en Zuid Amerika, is uitgekomen. In zuidelijk Afrika zou het ook erg onrustig zijn en dat klopte ook. Wie de journaal heeft gevolgd (ik meestal niet) weet dat president Mugabe is afgezet na 37 jaar terreurbewind in Zimbabwe.

Nu sta ik uiteraard te popelen om van Mary-Rose te horen dat het komende jaar rust gaat brengen daar en ik weet ook dat zij geen glazen bol heeft, maar toch…. die Flying Stars, zo interessant.

Remedies

Ik weet inmiddels ook dat wij met allerhande trucjes en tips van Mary-Rose de negatieve energie kunnen afwenden. Oke, in Zimbabwe een plaatje ergens ophangen gaat het niet worden, maar wie weet als veel mensen in het land iets ondernemen. Kan toch?

Ik heb wel gezien hoe één van de bezoekers aan een van de Feng Shui evenementen een bescherm hangertje van Mary-Rose kreeg omdat zij dat echt nodig had gezien het jaar van de vuurhaan. Een week later had zij een baan; haar interview ging geweldig. Er gebeuren gewoon gave dingen bij haar en zelfs in haar gezin.

Dus kom maar op, Mary-Rose, met je nieuwjaarsgegevens want ik ben nu wel echt nieuwsgierig geworden waar de 5 Star volgende jaar gaat zitten en waar ik mijn Wu Lou kan gaan ophangen en wat doe ik met de kristallen en er is vast nog veel meer wat ik kan gaan doen.

Wie weet ontmoeten we elkaar tijdens een nieuwjaarsevenement in januari of februari.

Hoe ging dat zinnetje ook alweer?
Een slimme meid is op haar toekomst voorbereid!! Doe jij ook mee?
Een slimme vent? Zorg dat jij er ook bij bent!

Groetjes
Sylvia


Dit is de 9e pagina in Sylvia’s Dagboek van een leek!

Sylvia, eigenaresse van Atelier Kunstig Art, waar intuïtief schilderen een extra dimensie mag toevoegen aan de levensstijl van cursisten.

Samen organiseren wij diverse Feng Shui evenementen; ze wil absoluut niets missen. Een heerlijke samenwerking!

Om op de hoogte te blijven van toevoegingen van het “Feng Shui Dagboek van een Leek” en de evenementen, adviseren wij u zich te registreren voor alle nieuwtjes.


Feng Shui dagboek van een leekEr zitten meer pagina’s in Sylvia’s “Feng Shui Dagboek”

Onderaan het eerste pagina van het dagboek vindt u de linken naar alle verschenen pagina’s.

<—- naar de start van het Dagboek