fbpx

Workshops

Feng Shui workshops & cursussen

De lezingen en cursussen van Feng Shui by Mary-Rose zijn bedoeld voor cliënten die actief willen zijn in en met het design van hun Feng Shui styling.

Dat kan met de Feng Shui Lifestyle workshops, die in de omgeving Deventer worden gegeven, maar ook met privé onderricht afgestemd op uw situatie, persoonlijkheid, woning / bedrijf.

De workshops Feng Shui Lifestyle hebben per keer een inhoud dat gelinkt wordt aan een terugkomend thema, echter, steeds anders. De workshops worden gelinkt aan de TIMING van dat moment / maand / jaar.

Om toch ook de persoonlijke noot te kunnen blijven houden, worden de groepen op een maximaal aantal deelnemers gehouden.
Dat is niet alleen praktisch, maar ook gezellig.

Behoefte aan iets dat er nog niet is? Geef het aan en we maken het!

Feng Shui styling is een continue gebeuren!

Lifestyle is “in”, maar standaard in Feng Shui

Dromen komen uit met Feng Shui en Mindset

Feng Shui Lifestyle van het Chinees Nieuwjaar tot voorbij “oud op nieuw”

Met alle verhalen rond de authentieke Feng Shui leert een mens weer te dromen over wonen, leven, liefde , carrière, gezondheid en zijn.

Maar hoe dan?

Standaard wordt er een mini-cursus Feng Shui verbonden aan de workshops, met iedere keer een andere invalshoek, zodat u stap voor stap die prachtige welvaartskunde Feng Shui kunt inschatten op uw persoonlijke waarde, de werking met de universele natuurwetten en de samenwerking met uw mindset.

U krijgt zelfs de kans om een kleine berekening thuis toe te passen. (Uiteraard met de kanttekening dat ik uw situatie en huis niet ken.)

Hebbes….!

Traditiegetrouw krijgt u de kans die ultieme aanbieding te pakken waar u op zat te wachten. Daarmee heeft u al gauw uw ticketprijs terug!

Feestdagen en Feng Shui Lifestyle

De decembermaand is bij uitstek de periode waarin het belangrijk is uw Feng Shui goed af te stemmen. Immers we zitten dan met zijn allen én binnen én op een kluitje!

De hele decemberperiode kunt u met Feng Shui aan de gang, want de DIY-methode is uitermate geschikt om in uw eigen smaak en naar eigen gewoonte de Feng Shui adviezen toe te passen:

.

.

Het Chinese Nieuwjaar start op een andere datum dan op de westerse kalender, meestal ergens rond 4 februari en brengt elementaire veranderingen met zich mee.

.

.

De workshop Chinees Nieuwjaar wordt redelijk vroeg gepland, zodat u alle info op tijd kunt inzetten.

.

Specifieke Workshops

geluk

Wealth Vase (Welvaartspot)

Sommige dingen zijn ons vreemd, maar in Feng Shui heeft het vervaardigen van een Wealth Vase een specifieke en doelmatige betekenis.

Naast de focus op financiële welvaart heeft de Feng Shui beoefenaar vooral de doelstellingen voor de komende periode, leerprocessen en lifestyle keuzes in het vizier.

Voor iedere herhalende deelnemer is een apart tarief om ook ieder Chinees Nieuwjaar en wisseling van Luck Pillar een Wealth Vase te maken.

.


vormen van elementen

Feng Shui basiscursus elementenleer

Vanuit een schemaatje lijkt het heel simpel, maar schijn bedriegt. Vandaar dat Feng Shui by Mary-Rose de basis met ernst doceert.

Voor iedere oud-student is het mogelijk eindeloos te herhalen tegen gereduceerd tarief.

De basis is immers als de bodem van een taart; is die mislukt, wordt het geen taart maar een onbestendige brei.

.


harten

Love is in the Air….

Een workshop over liefde – in al zijn vormen en toepassingen met een connectie naar de mindset.

Een workshop over mogelijkheden, remmingen en creatief Feng Shui denken!

Een basis aan Feng Shui kennis is handig, maar niet verplicht.

Vergeet niet een behoorlijke dosis humor mee te nemen.

.