fbpx

Vrachtwagen versus auto en weer terug

Hoe meer kilometers hoe belangrijker de Feng Shui. Immers u bent dan heel veel met uw bobine onderweg; of dat nu een personenauto, bestelbus of vrachtwagen is.! En daarin is niet alleen het uiterlijk van belang, maar ook het interieur.
Van kleur tot “striping” en van koplampvorm tot de tint van het glas; het is allemaal een mogelijkheid om te perfectioneren voor een goede ondersteuning van uw persoonlijkheid.

versnellingenU denkt dat het vergezocht is?

Absoluut niet!
Voor veel ondernemers of mensen in sales is de auto een tweede huis; ze leven er het grootste deel van de week in.
Door een goede Feng Shui thuis wordt de gezondheid en de geestelijke balans bewaakt, evenals de financiën. Door de beklemtoning van de Chi richting relatie, gezin en familie, worden relaties beter beschermd. Voor een goed Feng Shui huis hoeft de kostwinner alleen maar thuis te komen om ervan te kunnen genieten en de Chi te laten vloeien simpelweg met zijn aanwezigheid. Immers in alles is (ook) met hem of haar rekening gehouden.

snelegMaar wat als hij (of zij) zelden thuis is?

Veel vrachtwagenchauffeurs hebben die realiteit, waarbij een grote groep de truck ook als slaapplaats heeft. De kleur van de combinatie ligt in handen van de firma waarvoor zij rijden, maar aan het interieur kunnen ze een paar klemtonen verwerken die goed zijn voor het welbevinden.

De algehele invulling van de rechts rijdende vrachtwagens heeft een goede basis voor de Feng Shui; zowel voor de boekhouding van de transporteur als voor de portemonnee van de H.H. Chauffeurs.
De meeste vrachtwagens hebben aan de achterkant de beladingsingang, met eventueel toegankelijke zijflappen. Die achterkant is op diverse manieren belangrijk voor de transporteur. Daarin komen de goederen waarvoor het transport betaald wordt, de business dus.
De chauffeur “bewaakt” de goederen en dus het geld, terwijl hij daarvoor zijn salaris ontvangt.

In het midden van het dashboard heeft hij de boardcomputer, de papierkraam, carkit met telefoon- en social-media-diensten, hier en daar een vergeet-mij-niet-fotootje en de prullaria die in de weg zit in de broekzakken.

chauffeurKortom; zijn of haar weg naar faam en gewaardeerde acties.

Zijn of haar bijrijd(st)er – de partner in de job – zit op de rechter stoel; de werkrelatie wordt belicht door de rechter koplamp, terwijl de linker koplamp extra power geeft voor het inkomen van chauffeur en werkgever. Wanneer de chauffeur dan ook nog links zijn flesje water neerzet, is het helemaal compleet.
Uiteraard ken ik de persoonlijke gegevens niet en ook het bouwjaar van de truck is mij onbekend; dus daar kan ik allemaal niets over adviseren, maar de basis wel. Er is namelijk een klein trucje in de toepassing van Feng Shui in dat wat niet onroerend- maar roerend goed is en dat heb ik hierin voor u verwerkt.

Maar….. er is een unieke mogelijkheid!

Ieder jaar geef ik een vrachtwagenconsult weg; helemaal gratis!
vrachtwagenDe winnaar komt met zijn truck voor de uitvoering en voortijdig is er dan al contact over alle ter zake dienende info geweest om de berekening zo veel mogelijk te kunnen specificeren!

De chauffeur kan vanuit zijn truck alle belangrijke klemtonen laten optimaliseren zoals het in goede klassieke Feng Shui betaamt. De persoonlijke krachtberekening die hierin is verwerkt, is de basisberekening voor zijn / haar hele verdere leven.

Eventuele  (nieuw)jaarlijkse aanvulling mag de chauffeur voor dezelfde lage prijs ontvangen als de andere cliënten!

Wat te doen om dit consult voor de vrachtwagen te winnen:

1. Stuur een bericht en vraag even na of het consult al gewonnen is.
2. U ontvangt het emailadres waarnaar u de foto’s van de vrachtwagen kunt sturen
3. Omlijst uw verzoek met details waarom u in aanmerking wilt komen.
4. Doe het snel; het verzoek dat mij het meest raakt, wint het consult.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bent u geïnteresseerd in Feng Shui, neem dan eens contact met mij op of schrijf u in voor onze tips.

Diensten vanuit ons netwerk

Dreamtags
pedicure-praktijk
viewnetix
huangdi