fbpx

File; wat eraan vooraf ging

fileFile A1 – 46 kilometer

Wanneer wij de weg opgaan, vertrouwen we op een goede afloop en hopen we op het afleggen van de route zonder files. Afgelopen woensdag – 13 mei 2015 – verliep dat anders voor een heleboel weggebruikers; de A1 werd geblokkeerd met 46 km file rijdend richting Apeldoorn vanaf Amsterdam ter hoogte van Tolnegen.

Oorzaak was het auto-ongeluk van mijn dochter en haar medepassagier met een vrachtwagen. Een klapband wist de auto tijdens het inhalen compleet te beheersen en als bij – zo de politie verwoordde – een wonder bleven ze gespaard met als enige letsel – uiteindelijk – gigantische spierpijn voor mijn dochter en een emotionele knauw bij beide inzittenden en de gezinsleden. Tijd zal dat helen.

ambulanceAmbulance

In de ambulance wist het personeel de atmosfeer zo positief te beïnvloeden dat humor de overhand kreeg en de emotionele heling kon starten. Op dat tijdstip zat ik al in de auto met hoge snelheid richting AMC Amsterdam, zonder file, waarnaar ze vervoerd zouden worden.

Voor ik de details rondom dit ongeval voor de geoefende Feng Shui beoefenaar verwoord, wil een groot compliment geven aan het traumateam van het AMC, zelden heb ik zo’n geolied team specialistische vakmensen in werking gezien met als rustgevende factor voor de familieleden: de koffiedame! Fantastisch!
De artsen waren in wit (metaal – leiding) met verpleging in groen (hout – (gezondheids)groei).

Mijn dochter: een sterke Yang Aarde dame

4 pillars……met dit jaar een volledige aarde-penalty zat achter het stuur. Naast haar een yin metaal man, waarvan de sterkte van het element (nog) onbekend is vanwege de ontbrekende geboortetijd.
Mijn dochter werd beschermd met een 5 Chi / Element Pagoda en is in bezit van haar Helping Gods.

Haar passagier had zijn 5 Chi niet bij zich; deze was samen met een huissleutel uitgeleend. De Wu-Lou-hanger was op de wastafel blijven liggen.

Vanuit de dag-elementen

…..kunnen we al concluderen dat er een clash is tussen dag en jaar, dat het een halve penalty in zich heeft met een flinke hoeveelheid (deels verborgen) metaal.
Dit houten schaapjaar heeft al een problematiek met de weg. Voeg daar het vele metaal aan toe wat in de berekening naar voren komt en het aarde element van de weg werd naast de (jaar)droogte ook nog vermoeid.
Gezien de complete aarde-penalty van mijn dochter hadden we kunnen verwachten dat zij minstens serieus verwond en ziekenhuisbedlegerig zou zijn geworden.

Maar ze had zich goed beschermd en daarop heeft haar passagier kunnen meeliften, terwijl daar toch een nachtje observatie voor werd voorgeschreven. Immers, de bescherming: uitgeleend en op de wastafel.

BBuddhaehalve dankbaar te zijn voor de bescherming

….en de resultaten daarvan, heeft Feng Shui (Lees: God, Boeddha, Universum etc) de bevestiging nodig dat dit niet voor niets is gebeurd.

Dus schreef ik mijn dochter via een app o.a.:
“Dit houdt in dat je heel goed voor jezelf moet zorgen: bewegen, vitaminen & veel water, zodat het universum er vertrouwen in heeft dat je geen letsel nodig hebt om goed voor jezelf te zorgen en je de Feng Shui bescherming waardig bent. Dan wordt de bescherming en dat wat het Universum met je voor heeft steeds krachtiger en duidelijker aangeboden.”

Met deze column onderstreep ik de kracht van Feng Shui

Maar ook dat wij geen van allen ons levensprogramma kennen en daar geen invloed op uit kunnen oefenen; wanneer onze levenstrein het eindstation bereikt heeft, kunnen we alleen berusten.

Ik ben enorm dankbaar dat dit voor beiden slechts een tussenstation is geweest, hoewel het verwerkingsproces klemtonen zal neerzetten die nog heel lang zullen nawerken, voor ons allemaal.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bent u geïnteresseerd in Feng Shui, neem dan eens contact met mij op of schrijf u in voor onze tips.

Diensten vanuit ons netwerk

Dreamtags
pedicure-praktijk
viewnetix
huangdi