fbpx

Damestas; achtergronden en de problematiek

selfieIs dat er?
Jazeker; vraag het iedere vrouw en zeker de helft weet een deel van de problematiek van een damestas weer te geven. Die antwoorden kunnen uiteraard zeer divers zijn en geven tevens een glimp van de persoonlijkheid weer.

Afgelopen week werden een netwerkvriendin en ik opgezadeld met een oefening waar zij als een berg tegenop zag. Diana doet in van-alles-en-nog-wat en o.a. tassen.
De opdracht was “het” pijnpunt in tassen op sporen en ik bood haar mijn medewerking aan.
Voor insiders; tassen en ik, dat is een heel apart hoofdstuk!
In de vragensessie met Diana kwam dat al heel snel naar voren.

damestasWant:

1. De tas is te klein – het past er allemaal niet in
2. De tas is te groot – er past teveel in en ik vind dan altijd wel iets wat er ook nog bij kan.
Resultaat? En veel te zware tas ogend richting hutkoffer.
3. De tas heeft te weinig vakjes en de exacte locatie van de gezochte items is niet direct te vinden.
En dat geeft mij…… ergernis.

Een tijd geleden maakte ik een boswandeling met een coaching cliënte die een behoorlijke aderlating liet aan dwarse tranen. U weet wel, tranen die al jaren dwarszitten en er maar niet uit willen. En toen die domme dingen uiteindelijk hun medewerking gaven, waren de zakdoeken zoek en de pijnstillers – de huilbui kwam samen met hoofdpijn – waren ook verdwenen.
Nou ja, niet echt verdwenen, maar verdekt opgesteld in een afgelegen hoekje van mijn tas.
Ggrrr!

medicijnenDus de hele damestas ging op de kop op de motorkap van mijn auto.

Een behoorlijke uitdaging, want zo’n motorkap loopt rond af. Maar uiteindelijk werden de zoekgeraakte items teruggevonden en draaide ik mij verbaasd om naar mijn lachende cliënte.

Het hele tafereeltje had een komisch effect en deed haar schakelen van de biggelende tranenroute naar de schatermodus.
Een prachtig effect!

AmsterdamHartje Amsterdam

Maar….., zoals ik Diana vertelde, was het tegelijkertijd maar goed dat ik niet in hartje Amsterdam stond en daar mijn uitstalling had moeten doen.

Dus, vertelde ik haar, als ik een handtas online zou willen kopen, heb ik een foto van bovenaf nodig om te kunnen bepalen of er voldoende vakjes in zitten waar ik mijn “troepjes” in kwijt kan.

Voor Diana was het “pijnpunt” helder. Voor mij is DE tas nog niet in zicht. Ik hoop maar dat Diana er iets mee gaat doen, want ze heeft zulke leuke…… Om Diana online te bezoeken: www.worldbydi.com

Dit is dus één aspect, maar vanuit de Feng Shui hebben we er meer!

Voor een handtas is de vorm, de kleur, de gespen, riempjes, het logo van de ontwerper en de tierelantijntjes van essentieel belang. Het komt uiteindelijk altijd weer neer op de elementen.

Wanneer u vanuit uw persoonlijke krachtberekening (4 Pilaren / Pillars) weet dat een bepaald element voor u heel belangrijk is om aan te vullen, dan neemt u geen handtas in de kleur of vorm van een element waarvan u teveel van heeft. Immers, u wilt de balans bereiken die u bekrachtigt, die u ideeën geeft en die uw persoonlijkheid ondersteunt.

avondtasjeDat is niet niks!

Dat is weloverwogen een tas kiezen én weten wat voor u de toegevoegde waarde is van een goed gekozen tas. Bijvoorbeeld: u komt “water” tekort, maar hebt een overdaad aan “vuur” die hinderlijk is.
Dan neemt u geen rode tas, maar een blauwe.

Voor een avondtasje – die u zo af en toe gebruikt – is het geen probleem, maar uw “dagelijkse” damestas ziet u veel en heeft u ook veelvuldig in uw handen. Een goede tas is dan uw geheime “wapen” om excellent te kunnen presteren.

En…. niemand die het weet.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bent u geïnteresseerd in Feng Shui, neem dan eens contact met mij op of schrijf u in voor onze tips.

Diensten vanuit ons netwerk

Dreamtags
pedicure-praktijk
viewnetix
huangdi