fbpx

De Arts ondersteunen met Feng Shui

medisch, artsZiekte; een klein woordje met een groot effect. Dat kan van alles zijn; van griepje tot longontsteking en van een simpele ontsteking tot kanker; het werkterrein van de arts.
U zult er maar last van hebben!

Gaat u dan de uitdaging aan of geeft u het bij voorbaat op om van de leg te raken tot de ziekte verdwijnt?
Wanneer u voor het eerste kiest, volgen hier een aantal Feng Shui tips die machtig en krachtig zijn, vergezeld van een column op de andere site; KnowVision.nl over mindset en toepassingen die uw perspectief enorm kunnen vergroten.

Feng Shui en mindset ondersteunen elkaar en de behandelend arts.

In de Feng Shui starten we, uiteraard, met de persoonlijke berekening. Het is van essentieel belang te weten welke elementen (vuur, aarde, metaal, water, hout) voor diegene belangrijk zijn, maar ook welke juist vermeden dienen te worden.
Voorbeeld: de patiënt heeft een grote behoefte aan hout, maar de omgeving is gevuld met allerlei vormen, kleuren en materialen aan metaal. Wanneer u dan weet dat metaal hout kapt, weet u ook dat deze omgeving alles behalve goed is voor de patiënt. In plaats van een verwarmend windje in de rug heeft diegene nu een gure, koude tegenwind. We gunnen diegene beter en na de berekening kunnen we daarnaar handelen.

Dat geldt voor alles

Ook voor de kleding, de verlichting, de kijk- en slaaprichting, de souplesse van de Chi en alle foefjes die tijdens de inrichting en de invulling van de klerenkast van toepassing zijn.
Maar daarvoor hebben we wel alle geboortegegevens nodig; de datum, de tijd en de plaats. We willen uiteindelijk het beste voor de patiënt, nietwaar?
Alleen dan zijn we er nog niet!
We hebben alle “killers” te verwijderen of te neutraliseren. We willen ook via de ogen alle mindset-problematieken omzeilen. Dus op zoek naar alle energievernietigers die wij misschien niet bewust kennen, maar via ons onderbewustzijn wel een grote verpletterende macht geven.

Gipijlenftige pijlen.

Een begrip in Feng Shui! En een grote uitdaging voor de Feng Shui leek. Want wanneer is iets een giftige pijl?
Als u met uw wijsvinger wijst, is dat al een giftige pijl en op die manier kunt u de vergelijking doortrekken naar de uitstekende hoeken van muren, schappen in een kast, een openstaande deur, tafelblad, een lampenkap, enzovoort.

Moet dat allemaal weg?
Welnee, maar wel zo geplaatst worden dat het niet naar de patiënt wijst – naar welke persoon dan ook.
Het is wellicht een enorme uitdaging, maar het loont de moeite, want daarmee krijgt het herstelproces een enorme steun in de rug.

Alles wat de arts daarna invoert of wijzigt heeft zoveel meer kans tot slagen.
Ik heb mij vaak afgevraagd waarom ziekenhuizen niet standaard een Feng Shui master op de achtergrond laten werken. Het zou zoveel effect geven.

kamerplantEn dan het levende goed; planten.

Zowel binnen als buiten dienen de planten goed bekeken te worden. Binnen dienen zij een goede gezondheid te hebben; niet alleen voor de mindset van de zieke, maar ook vanwege de atmosfeer in de ruimte.

Waar planten groeien – het liefst met ronde bladen en op de juiste plaatsen – groeit gezondheid. Door daaraan aandacht te geven, geven wij de gezondheid voorrang op de ziekte en ondersteunen daarmee zowel de mindset als de arts.

En dan de tuin.

Het eerste punt van aandacht is de moordende klimop! Wanneer die zich verspreid over de bodem, vermoord het alles op zijn weg door het te verstikken; bomen, struiken, heggen en planten. Het is totaal oninteressant of dat mooie of lelijke begroeiingen zijn; de moordenaar moet er met grote spoed uit!
Pas daarna gaat u aan het werk met de beplanting!

Beterschap!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bent u geïnteresseerd in Feng Shui, neem dan eens contact met mij op of schrijf u in voor onze tips.

Diensten vanuit ons netwerk

Dreamtags
pedicure-praktijk
viewnetix
huangdi