fbpx

Thuis met ultiem thuisgevoel

Een huis dat geen thuis is, kan beter leeg zijn.

Thuis als gevoel is persoonlijk! De inrichting geeft aan wie u bent, waar u voor staat en in welke sfeer u past. Dat is handig voor de bezoekers.

Veel van “thuis” wordt echter bepaald door het menselijk duplicatiegedrag.

“Thuis” is een onderwerp geworden op social media. Trends zijn belastend om het unieke, persoonlijke concept te handhaven.

“Thuis” kan anders!

Met alles wat ervoor zorgt dat onze persoonlijke smaak steeds meer wordt ondergesneeuwd door meningen van bekenden en onbekenden, is het een ware puzzel geworden nog te weten waar we zelf – in onze basis – voor zouden kiezen.

Wanneer het huis niet bij ons aansluit, wordt het ervaren als een leeg omhulsel, ongeacht hoeveel erin staat. Feitelijk zou het beter leeg zijn, dan zetten we een ander en onszelf tenminste niet op het verkeerde been.

Als het huis ons verkeerd aanstuurt, merken we dat aan de uitblijvende resultaten; in onze carrière, persoonlijke leven, gezondheid, familieleven en het “happy”-gevoel.

Het thuis element persoonlijk maken

De authentieke, klassieke, Feng Shui geeft een compleet pakket aan mogelijkheden waar de westerse wereld nog de verbindingen zoekt.

Het start met de berekening van de eigen waarden, de persoonlijke 4 Pilaren, een soort wiskunde in een andere vorm.

Vanaf het moment van de eerste ademteug wordt de persoonlijke Chi gevangen in het pasgeboren lijfje. Die Chi helpt het persoonlijk potentieel naar zich toe te halen en heeft dan wel de juiste voeding nodig.

Die voeding ervaren wij om ons heen via onze ogen (inrichting en Dress4Success), oren (bijvoorbeeld yin of yang afgestelde muziek), neus (geuren die ons blij maken), tast (de materialen die wij aanraken) en gevoel (de reactie van onze kern).

Feng Shui kan van alles, maar niet uw smaak bepalen

Het laat het creatieve brein van de stylist of de eigen persoonlijkheid de eer van de nuances. Dat is mooi, want dan kunt u toch nog de trends kiezen, maar passend bij u, waardoor het thuis een thuisgevoel krijgt die de tand des tijds doorstaat.

En wilt u “iets nieuws” in plaats van dat bankstel of een nieuw “papierke” aan de muur? Dan wordt THUIS een leuke, nieuwe hobby.

U bent klaar voor de toekomst

thuis met het ultieme, genietende, thuisgevoel.

Die toekomst wordt steeds belangrijker naarmate u meer plezier krijgt – en dat gaat u doen – in uw eigen proces.

Uw hoofdstukken binnen het boek van “welvaart & welzijn” worden steeds mooier, krijgen oplossingen, maken het onmogelijke mogelijk.

U wordt aangestuurd via dat waar u thuis bent, de inrichting, de materialen, de kleuren, het positioneren en de proporties.

Waar u anders de tegenwerking, onbewust, ondervindt van dat wat u ziet, hoort, voelt vanuit uw thuisbasis, wordt u nu gesteund met de gepersonaliseerde inrichting.

Wat onmogelijk leek, kan zomaar ineens gebeuren.

Mary-Rose Kolkman, Feng Shui master stylist en Steven Krasenberg in bespreking voor een tuinontwerp, waarna de uitvoerende firma ermee aan het werk kan.

Dat is de realiteit van mijn cliënten.

Dat is verre van een loze spreuk! Wanneer dat wat wij om ons heen vergaren bij ons past, worden wij steeds krachtiger in onze basis.

En ineens….. staat uw lifestyle voor de deur! Inclusief al uw wensen. Uw gedachten krijgen vormen, uw focus wordt meer geoefend.
Wat een toverstafje lijkt, is het effect van wat u doet.

Uw mindset, de krachtige focus van uw brein, wordt versterkt door Feng Shui. Druk de actieknop in en alles is mogelijk!

Nog steeds ligt de start thuis!

Van huisinrichting tot tuinontwerp. Alles, maar dan ook alles, kan worden aangepast.
Elke aanpassing geeft effect, soms klein, soms groot!

Ik kan het weten, want het is ook mij “overkomen”.

Want nu komen achter elkaar de meest leuke dingen binnen mijn bereik. Dingen die ik in mijn jeugd (!!!!) al wilde. Dingen die mij laten genieten, lachen, grinniken en verbazen.

En ik weet hoe het komt; ik weet wat ik gedaan heb, ik weet waar de kracht ligt; thuis!

Wat een prachtig proces!

Mijn naam is Mary-Rose Kolkman, zowel mindset trainer als internationaal authentiek Feng Shui master stylist.

Authentieke Feng Shui is geen boekje vol waarheden kopen, toepassen en klaar!
O nee, dan praten we over jaren van studie en zonder boekjeswijsheid.

Erger nog, die van mij zijn allemaal bij het oud papier beland; weggegooid geld!

Maar met de studie van de authentieke Feng Shui kwamen de inzichten en de breinvullende vraagstukken die één voor één behandeld zijn. Daardoor is mijn praktijkervaring van de afgelopen jaren heel succesvol verlopen.

Van al mijn praktijkervaring kunt u gebruikmaken.

De mogelijkheden bespreken onder het genot van een kopje thee / koffie?
U daar en ik hier?
Samen aan de telefoon?