fbpx

Lezingen door Mary-Rose

Van de lezingen zal de nieuwjaarslezing eerste zijn die u verwacht, maar daarnaast geef ik het hele jaar lezingen, mixjes van lezing met minicursus, etc.

Foto van Mary-Rose Kolkman tijdens een van haar (Feng Shui) lezingen“Hello Feng Shui”

Een mix tussen lezing, mini cursus en workshop waarin de bezoeker een onderdeel en deelgenoot is van de Feng Shui (zondag)middag.
De verschillende invalshoeken van Feng Shui – met altijd weer hetzelfde doel als eindresultaat – worden vakkundig in Jip en Janneke-taal uitgelegd, zodat het mystieke van Feng Shui begrip mag vatten in het abracadabra waarin wij in het westen niet zijn opgegroeid.

De boeiende leer van WIND en WATER krijgt daarmee wat meer handjes en voetjes voor het publiek met het besef dat de complexheid van de kunde geen hobbyistenmaterie is, terwijl er tijdens “Hello Feng Shui” toch een berekening aan het publiek wordt aangereikt, waarmee u thuis al een begin kunt maken.
Ook hier speciale dagaanbiedingen!

In de webshop vindt u informatie over ‘Hello Feng Shui”

 

 


 

Het Chinees Nieuwjaar is belangrijk in Feng ShuiDe lezing over het nieuwe Chinese Jaar

Ieder jaar veranderen de jaargegevens en dat gebeurt 60 jaar lang om vervolgens een schijnbare herhaling te ondergaan. Maar ook dan is de tand des tijds veranderd!

Ieder jaar heeft dus zijn eigen elementen, hebbelijk- en onhebbelijkheden in de jaar-CHI (CHI = levensenergie) verborgen opgeslagen. Dat geeft heel veel mogelijkheden waar we dankbaar gebruik van kunnen maken.
Daarnaast geeft het jaar aan welke negatieve invloeden meer macht krijgen en kunnen we ons daartegen beschermen door onze mindset extra toegepaste hulp te geven.

Tijdens de nieuwjaarslezing wordt dieper ingegaan op alle mogelijkheden en onmogelijkheden; voor u privé en wereldwijd, zowel gelinkt aan uw oppervlakkige gegevens als aandacht voor uw specifieke vragen.

Uiteraard zijn er speciale aanbiedingen met fikse kortingen waarvan u tijdens de Nieuwjaarslezing (onderdeel van Hello Feng Shui) gebruik kunt maken.

Tickets in de webshop

 


Lezingen op uitnodiging; een avondje anders met Mary-Rose

U kunt mij engageren voor een:

 • informatieve avond,
 • mystieke avond waarin iedereen zelf met wat simpele Feng Shui berekeningen aan de gang kan en zo een beetje meer over zichzelf te weten kan komen.

of

 • lezingavond waarin Mary-Rose de invloed van Feng Shui op het onderbewustzijn uitlegt. Ook geeft zij aan hoe u die twee heel krachtig kan samenbrengen. Daarmee kunt u uw doelen bereiken en een rijk voelend leven met voorspoed, liefde, prachtige relaties, gezondheid kennis en persoonlijke ontwikkeling voor uzelf ontwikkelen.

Tarief afhankelijk van uw wensen.

 

 

Speciale wensen? Extra informatie? Laat het ons weten!

  [mc4wp_checkbox]

  Bewaren

  Bewaren

  Bewaren

  Bewaren

  Bewaren

  Bewaren

  Bewaren

  Bewaren

  Bewaren

  Bewaren

  Bewaren

  Bewaren

  Bewaren

  Bewaren

  Bewaren

  Bewaren

  Bewaren

  Bewaren

  Bewaren

  Bewaren

  Bewaren

  Bewaren

  Bewaren

  Bewaren

  Bewaren

  Bewaren

  Bewaren

  Bewaren

  Bewaren

  Bewaren

  Bewaren

  Bewaren

  Bewaren

  Bewaren

  Bewaren

  Bewaren

  Bewaren

  Bewaren